4 Οκτ 2010

Ερωτηση:Τι είναι ένας αράπης με μεγάλη κωλοτρυπίδα:

Απάντηση:Καβάντζα
Ο λόγος για έναν Νιγηριανό που συνελήφθη στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών - Δράμας.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον 29χρονο διαπίστωσαν ότι έκρυβε στο σώμα του τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες σε σχήμα αυγού, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη 56,7 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 17,6 γραμμαρίων.

Ο Νιγηριανός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σερρών με την κατηγορία της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών...
πηγή newsit

Ξέρω ξέρω…η λέξη αράπης είναι ρατσιστική αλλά τη χρησιμοποιώ, ως έναν ήπιο χαρακτηρισμό, για να περιγράψω τους αδίστακτους έγχρωμους έμπορους ναρκωτικών. Για όσους δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα όσα αναφέρονται στο παρόν άρθρο ας διαβάσουν και το παρακάτω δημοσίευμα της καθημερινής.

Πενήντα πέντε άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής (12-9-2010) για εμπορία ναρκωτικών μετά από μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησε η Ασφάλεια στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα στα Εξάρχεια, όπου είχε γίνει στέκι τοξικομανών.

Οι έμποροι ναρκωτικών είναι σχεδόν όλοι αφρικανικής καταγωγής και οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλές συσκευασίες με ηρωίνη, κοκαΐνη, χασίς και άλλα ναρκωτικά, καθώς και κλοπιμαία που έπαιρναν ως αντάλλαγμα από χρήστες για να τους δώσουν τη δόση τους.

(Πηγή www.kathimerini.gr).

Να προσθέσω ότι συμφώνα με έγκυρες πηγές οι 55 συλληφθέντες αλλοδαποί παρακολουθούνταν για μέρες από άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και οι παράνομες ενέργειες τους καταγράφονταν, μετά από εισαγγελική παραγγελία, με οπτικοακουστικά μέσα. Χαρακτηριστικά αναφέρει αξιωματικός της ασφάλειας ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δεν σταματούσαν να εμπορεύονται το θάνατο, ούτε για να πάνε να φάνε, γυναίκες συνεργοί τους, τους τροφοδοτούσαν με σάντουιτς στα σημεία που διακινούσαν ναρκωτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου