17 Οκτ 2010

Πακιστανοί επιτέθηκαν σε Έλληνες

Εχθές το βράδυ κατά τις 21:00 στην πλατεία Αττικής, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα για την Ελλάδα και τους κατοίκους της. Στόχος τους ήταν να τρομοκρατήσουν ακόμη περισσότερο τους ήδη φοβισμένους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών «καταλαμβάνοντας» την προαναφερθείσα πλατεία. Οι πακιστανοί ορμώμενοι από ένα παρακείμενο ,παράνομο, τζαμί, κρατώντας ρόπαλα, ξύλα και πέτρες εισήλθαν εντός της πλατείας, απωθήθηκαν όμως από τους Έλληνες κατοίκους και τρύπωσαν ξανά στο τζαμί.

Οι κάτοικοι όμως τους πήραν χαμπάρι και μαζεύτηκαν έξω από αυτό. Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το τζαμί και οι συγκεντρωμένοι έξω από το τζαμί, περίμεναν να δουν ποιές θα είναι οι κινήσεις της αστυνομίας. Υπήρξε ένταση καθώς η αστυνομία δεν προεβεί σε συλλήψεις, για να μην "δυναμιτίσει" το κλίμα στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε τουλάχιστον ένας Έλληνας τραυματίας. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση σε όλους, είναι ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα παράνομο τζαμί σαν «άσυλο», χωρίς να εισέρχεται στον χώρο, για να συλλάβει τους παρανόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου